Kookworkshops

Sinds 2022 werken Christine en ik samen in Pakhuis Dordrecht. Een plek waar koken en verbinden centraal staat en waar we, met zowel grote groepen als losse boekingen tijdens onze open inschrijfworkshops, de keuken in duiken om van en met elkaar te leren en genieten. 

Iedere workshop start met iets lekkers, waarna we na een introductie aan de slag gaan. Welke snijplank is waarvoor, waar kun je de verse kruiden vinden, waar de kaas, de specerijen en olie? 

We koken altijd in tweetallen, zodat je elkaar kunt helpen en je gezellig in verbinding blijft. 

Na het koken gaan we met elkaar aan tafel en is er voldoende tijd en ruimte om alles te proeven en toe te lichten wat er is gekookt. 

Pakhuis Dordrecht is gevestigd in een oud pakhuis dat in 2019 compleet verbouwd is. Het is een ruimte met prettige energie en een sfeervolle ambiance. De huiselijke zitruimte, gekoppeld aan de moderne keuken, zorgt voor een mooie balans. De sfeervolle zitruimte is met zorg ingericht, is een heerlijke plek om te ontspannen en samen te komen om leuke herinneringen te maken.

Bij Pakhuis Dordrecht kun je terecht voor:

  • Kookworkshops
  • Vergaderingen
  • Foto- en videoproducties
  • Wijn- & spijs proeverijen

Geef je op voor een van de open inschrijf workshops

Pakhuis Dordrecht is privé te boeken met een groep vanaf 8 personen. Regelmatig bieden we ook open inschrijf workshops aan, waarvoor je je in je eentje of met een paar personen kunt inschrijven en kookt met een groep van in totaal 14 personen.

Op onderstaande data organiseren we kookworkshops met een thema waar je je als individu of kleinere groep op kunt geven. Voor Aanschuiven Maar zijn de rollen omgedraaid en koken wij voor jou. Je bent welkom om aan te schuiven en contact te maken met anderen. Je eet mee wat de pot schaft (vaak 3 gangen & huiselijk).

Tijdens een Wijn en Spijs proeverij maak je kennis met maar liefst 10 verschillende wijnen en krijg je daarbij uitleg over de herkomst, wat je er in kunt proeven en informatie van de wijnboeren. Daarbij kun je ook nog genieten van bijpassende hapjes. Nieuwsgierig? Doe een keer mee!

  • Zondag 16 juni ’24 | Vaderdag special
  • Zondag 15 september ’24 | Wijn en Spijs proeverij met Grand Cru
  • Zondag 6 oktober ’24 | Vegetarisch Koken Herfst

‘We bieden culinaire en creatieve workshops, een inspirerende vergaderlocatie en 1-op-1 begeleiding in de keuken.  Een bedrijfsuitje, vriendenavond, kookclub, vergadering, vrijgezellenfeest, brainstormsessie, kookcoaching, of familiedag… Wij verzorgen het met plezier!’

Christine van Tienhoven Pakhuis Dordrecht
Close