Over Denise

Eten is voor mij waar ik mijn creativiteit in kwijt kan en waarmee ik in contact sta met anderen. Of het nu is tijdens een shoot voor een tv-commercial is, tijdens een kookworkshop of tijdens het werken aan een project rondom een nieuw product of event dat een culinair haakje heeft.

OPsMAAK bestaat sinds 2018, voorheen onder de naam Den’s Dinner. Mijn passie voor eten bestaat al veel langer, maar het professioneel delen van mijn passie begon door mijn deelname aan Mounirs Kookschool op 24Kitchen. 

Ik heb in marketing & sales gewerkt, onder andere voor dertig in Nederland gedistribueerde food merken. Daarna heb ik als business unit manager van Tasty Lemon’s social media platform Home Made Chefs gewerkt waarin ik werkte aan de creatie van content, producties daarvan, recepturen en klantenrelaties.

Met mij haal je een analytisch sterke generalist in huis die werkt vanuit een doordachte planning, oog heeft voor details en verbeteringen. Mijn kracht zit zowel in het opzetten van teams als in het uitdenken en opzetten van een totaalproject, waarin food centraal staat. Daarin weet ik mensen in hun kracht te zetten en mee te krijgen.

Graag werk ik als projectmanager, foto- & film productiemanager of event manager, waarbij het draait om een positieve klantervaring. Dat kan zijn in de culinaire of event industrie, en ook in de rol van foodstylist, presentator van food video’s en als begeleider van kookworkshops.

Samen sparren over wat ik voor je kan betekenen? Leuk!

info@opsmaak.com

+31 (0) 6 47 09 32 22

Close